Advies over een dozensluiter

Dozensluiter

Om te investeren in de juiste dozensluiter is het van belang om diverse gesprekken in te plannen met bedrijven die hierin zijn gespecialiseerd. Tijdens het gesprek kan je vragen naar ervaringen, mogelijkheden, service, advies en prijzen. Door bedrijven met elkaar te vergelijken kom je achter de juiste partner wat alleen maar de productielijn bevorderd. 

Grote aanbieders beschikken over een eigen technische dienst. Hierdoor zijn ze in staat om je dozensluiter geheel aan te passen naar specifieke wensen. 

Dozensluiter

Populaire merken

Steeds meer bedrijven gaan over op automatisering en dat zorgt voor minder werk. Het enigste voordeel is dat bedrijven sneller en goedkoper kunnen produceren, waardoor consument minder betaald. Toch gebeurt het en logisch natuurlijk. Bekende merken die helpen om kwalitatieve dozensluiters te maken zijn:

  • Siat
  • BestPack
  • 3M

Ieder merk heeft zo zijn voordelen en daarom is het zeker van belang om hierover te informeren en te laten adviseren. De machines zijn voorzien van een CE Certificaat, waarbij je standaard 12 maanden garantie hebt.

In samenspraak kan de beste machine voor jouw bedrijf worden geselecteerd, waarbij er een goede afweging wordt gemaakt tussen jouw wensen, budget en huidige mogelijkheden. Aangezien de dozensluiter in de meeste gevallen verschillende formaten moet sluiten en er altijd een ander deel gesloten moet worden is het van belang om dit te optimaliseren. 

Naast dozensluitmachines zijn palletwikkelaars, seal machines of dozenopzetmachines wellicht ook interessant. Kijk dus goed waar je als bedrijf staat en waar je heen wilt.