Ankerpunt gekocht voor meer veiligheid

Ankerpunt

AnkerpuntEen ankerpunt zorgt ervoor dat je een stuk veiliger kunt uitvoeren. Sinds dat ik in de bouw werkzaam ben, zoek ik al naar veiligheid. Onze werkgever heeft mij de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar voldoende beveiligingsproducten op het werk. Hij wilde ook graag een dakrandbeveiliging hebben zodat wij onze klemmen daarop vast kan maken. Hier ben ik direct werk voor gaan verrichten en heb de laptop erbij gepakt. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die met je meedenken aan de veiligheid.

Een ankerpunt is snel te bevestigen

Zo ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb alle bedrijven genoteerd waarop ik dit heb gevonden. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van jesteigertje.nl. Bij dit bedrijf vind je dus echt alles wat nodig is om de veiligheid tijdens het werk te garanderen! Plus het feit dat zij een stuk voordeliger zijn met wat ik elders heb gezien, hierdoor had ik de keuze al snel gemaakt. Zodoende ben ik met dit bedrijf naar mijn werkgever gestapt en heb het hem laten zien. Gelukkig reageerde hij net zo enthousiast als ik en heb uiteindelijk de toestemming gekregen om te gaan bestellen.Ankerpunt

Zeer eenvoudig te bestellen

Wanneer je bij dit bedrijf in het assortiment kijkt, dan zul je zien dat zij een zeer ruim assortiment hebben. Bovendien kun je zelfs bij dit bedrijf een grote steiger bestellen. Kortom, voldoende keuze en ook nog eens erg betaalbaar! Zo heb ik bij dit bedrijf de ankerpunt besteld voor zowel mijzelf als voor mijn collega. Tevens heb ik de rest ook besteld. Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Nadat mijn werkgever de kwaliteit had gezien, kreeg ik meteen de opdracht om voor iedereen hier een bestelling te plaatsen.