Bedrijfsevenement inplannen? Zo zorg je ervoor dat iedereen aanwezig is

bedrijfsevenement organiseren

Jullie gaan een bedrijfsevenement organiseren en jij bent de aangewezen persoon om dit te organiseren, begeleiden en coördineren. Leuk, maar er gaat ook een hoop tijd in zitten en je wilt er natuurlijk voor zorgen dat iedereen aanwezig is! Hieronder geven we jou een aantal tips waardoor jij ervoor kunt zorgen dat de opkomst hoog is.

1.   Datumprikker

Het staat vast… er komt een bedrijfsevenement. Om de exacte datum te kunnen prikken is het belangrijk dat je een datumprikker rondstuurt met daarin 2 of drie verschillende data. Je vraagt de genodigden om de datumprikker zo snel mogelijk in te vullen. Geef bijvoorbeeld een deadline van twee weken en stuur na een week nog een reminder naar de mensen die de datumprikker nog niet ingevuld hebben.

2.   Sharing = caring

Mooi, de datum staat vast! Dan is het nu tijd om over een locatie na te denken en de invulling van het bedrijfsevenement. Zoals eerder genoemd gaat er een hoop tijd zitten in de organisatie van een bedrijfsevenement. Vraag daarom aan collega’s of ze jou willen helpen met de organisatie of ideeën verzamelen. Wanneer je meer collega’s enthousiast maakt over het event zal dit aanstekelijk werken voor de andere genodigden. Doordat je ervoor zorgt dat het enthousiasme gedeeld en verspreid wordt wil niemand dit feestje missen!

3.   Tipje van de sluier

Houd de genodigden op de hoogte van de voorbereidingen van het event. Tel bijvoorbeeld samen af naar deze grote dag. Je hoeft niet het hele programma prijs te geven, want het stukje mysterie is juist wat interesse wekt. Maar zorg ervoor dat je bijvoorbeeld twee keer een nieuwsbrief verstuurd. Een maand na de aanmelding en twee tot drie weken voor het event. Benoem de locatie, deel het tijdstip en een eventuele dresscode. Geef daarnaast een paar hints over de invulling van het programma. Zo zorg je ervoor dat mensen weer over het event gaan praten en de interesse weer gewekt wordt.

Kun jij wat hulp gebruiken bij het vinden van het juiste entertainment voor jullie bedrijfsevenement? Neem dan eens vrijblijvend contact op met SKYFLY entertainment. Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!