Beleggen bij eToro?

Wil jij investeren bij een toonaangevend sociaal investeringsplatform waar je kunt beleggen in zowel aandelen en CFD’s kunt verhandelen, welke verschillende onderliggende activa hebben? Kies dan voor eToro. Of je nu een CFD-handel wil inzetten op valutaparen, indices of grondstoffen, of gaat beleggen in topaandelen, bij eToro kan het allemaal. Als je een beginnende belegger bent hoef je je ook niet teveel zorgen te maken over alle termen waar je misschien nog niet bekend mee bent. eToro biedt namelijk een speciale service aan voor alle beginnende beleggers.

De jarenlange ontwikkelingen van eToro

Middels de fundering in 2007 wilden de oprichters uit de Verenigde Staten een manier van beleggen aanbieden die voor iedereen eenvoudig toegankelijk is. Ze wilden daarmee de afhankelijkheid van de traditionele instellingen verminderen. Later in dat jaar werd al het eerste online visual FX-handelsplatform geïntroduceerd. Handelen en beleggen werd ineens eenvoudig en leuk, zelfs voor leken. Er bleven ontwikkelingen bleven plaatsvinden. In 2009 werd de WebTrader uitgebracht en in 2010 het OpenBook, ’s werelds eerste sociale beleggingsplatform. In 2012 kwamen de mobiele apps uit en vanaf 2013 werd het mogelijk om naast het handelen in activa ook te beleggen in een breed aanbod van aandelen. WebTrader en OpenBook werden samengevat in één interface en het nieuwe eToro was een feit.

Wat onderscheidt eToro van andere aanbieders?

Als je een nieuwe belegger bent dan biedt eToro jou Copytrader. Je kunt in het handelsplatform kiezen om een ervaren belegger te volgen en te kopiëren. De bedoeling is dat je daardoor de fijne kneepjes van het vak aanleert en meer ervaring kunt opdoen. Als expert op gebied van beleggen of als populair veel gevolgd persoon op social media kun jij juist Popular Investor worden. Behalve dat jij het misschien ook leuk vindt om nieuwe beleggers op weg te helpen, kan het jou daarnaast extra voordelen opleveren. Naast je gewone account kan je ook lid worden van de Club, waar je kunt meedelen in allerlei exclusieve aanbiedingen en voordelen. Er zijn verschillende lidmaatschap niveaus waarbij je ook persoonlijke begeleiding kunt krijgen van je eigen accountmanager. Die wordt speciaal aan jou toegewezen en de contacten vinden plaats via persoonlijke Zoom meetings. Ook is er een partnerprogramma voor affiliate business. Als jij met jouw onderneming een partner wordt van eToro word je door hen beloont voor elke verkoopt of lidmaatschap die hen dat oplevert. Je zult dan commissies ontvangen als beloning. Op jouw beurt krijg je weer hulp en ondersteuning in je marketingdoelen van de ervaringsdeskundigen van eToro.

Compare All Brokers | Online brokers vergelijken.

Hoe ziet eToro de toekomst?

De visie is het openen van de wereldwijde markten om beleggen en investeren eenvoudig en transparant te maken voor iedereen. eToro streeft ernaar om alle barrières met betrekking tot beleggen weg te nemen. Als gebruiker moet je je meteen onderdeel van het platform voelen. Dat je als klant al je financiële behoeften onder één dak kunt brengen is de missie. Het blijven prikkelen en vernieuwen van de fintech-sector is daar ook een onderdeel van. Last but not least streeft dit bedrijf naar perfectie in het geven van dienstverlening en de best mogelijke ervaring die de klant kan hebben.