Besparen door tassen te laten bedrukken bij Max Tassen

tas 3 Afgelopen tijd ben ik voor mijn bedrijf producten aan het zoeken waar we op kunnen besparen, zo kwam ik langs verschillende dingen en op de een kon ik wel een manier vinden om op te besparen en de andere niet. Wat mij opviel is dat we redelijk veel geld uitgeven aan de tassen die bij onze producten komen, ik ging dus opzoek naar vervanging. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Max tassen waar je super goedkoop papieren tassen kunt bedrukken en laten maken. Dit leek me een geschikte vervanger omdat je zelf het model tas kunt uitkiezen en die helemaal kan ontwerpen zoals je wilt, bijvoorbeeld het bedrijfslogo erop laten plaatsen en verschillende kleuren.

Het scheelde erg veel op de korte en lange termijn

tas 2Dankzij Max tassen hebben we goedkoop de nieuwe papieren tassen kunnentas 1 bedrukken en na een maand merkten we al verschil in de omzet, we hebben werkelijk erg veel tassen nodig en het maakt dus super veel verschil hoe duur we ze inkopen. We bespaarden super veel op de korte termijn en verwachten nog meer op de lange termijn, als ondernemer is het heel erg belangrijk om op dergelijke zaken te letten want in dingen als dit gaan erg veel kosten zitten, kosten die je anders in je zak had kunnen houden. Ik hoop jullie iets geleerd te hebben en als jullie tips hebben voor mij laat me dit dan weten in een reactie.