Bestel EPDM folie via de website van epdmxl.nl

Het dak dient zo goed mogelijk afgedekt te worden, want anders kan er zomaar lekkage ontstaan. Half werk is dus geen optie bij de dakbedekking. Sterker nog, alleen 100% is bij dakbedekking voldoende, want als het dak voor 99.9% is afgesloten, dan zal het water uiteraard wel raad weten met die opening van 0.1%. Dit zijn vaak ook een soort van sluiplekkages, want het water dat door een dergelijk klein lek sijpelt, is vaak minimaal. Als het lek niet doordringt naar het plafond van een woning, dan kan het hele houtwerk onder een dak aangetast worden zonder dat jij daar erg in hebt. Een flink lek zal bijvoorbeeld sneller doorwerken naar plekken die voor jou zichtbaar zijn. Je hebt dan direct door dat er sprake is van lekkage en vervolgens kun je dan ook meteen actie ondernemen. Met een heel klein lek is dat veel minder snel het geval en kan er door de jaren heen flinke schade aan je dak ontstaan. Het is om die reden dan ook goed om te kijken naar het soort dakbedekking op je dak. Je kunt tegenwoordig bijvoorbeeld kiezen voor EPDM folie. Deze EPDM folie zorgt voor een waterdicht dak, zodat je gewoon kunt genieten van je woning zonder gedoe. Het is ook een veilig materiaal dat je makkelijk zelf kunt aanbrengen. Mocht je dakbedekking aan vernieuwing toe zijn of laat je een nieuwe huis bouwen, dan is het zeker de moeite waard om even op de website van epdmxl.nl te kijken. Je kunt dan meteen zien wat voor EPDM folie je kunt kopen en welke materialen je daar verder bij kunt gebruiken. Het is dan ook ideaal om je dak te voorzien van deze EPDM folie samen met EPDM dakstroken. Als alles goed wordt aangebracht, dan zal je dak 100% waterdicht zijn. Dat betekent dat je na het aanbrengen van de EPDM folie in ieder geval droog zit. Je hoeft daarna voor een lange tijd ook niet weer aan de slag met de dakbedekking. Met de duurzaamheid van EPDM folie zit het namelijk wel snor. Je krijgt maar liefst 15 jaar garantie en dat is dan ook de minimale ondergrens van de duurzaamheid van dit materiaal. De kans is groot dat je de rest van je leven niks meer aan de dakbedekking hoeft te doen. In die zin is het zeker een investering die op de lange termijn alleen maar goedkoper wordt. 

Bestel EPDM folie en andere EPDM artikelen via epdmxl.nl

Als je op zoek bent naar EPDM artikelen voor jouw dak, dan ben je bij epdmxl aan het juiste adres. Via de site van epdmxl.nl kun je meteen zien wat voor opties je hebt en welke artikelen je zoal kunt bestelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • EPDM dakstroken
  • EPDM folie
  • Prefab hoeken
  • Lijm & Kit

Je kunt de materialen zoals gezegd gemakkelijk zelf aanbrengen. Je kunt hierbij gebruiken maken van de klantenservice en de instructies die je terugvindt op de site. 

Meer weten? Kijk dan op de site

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden of de materialen, dan kun je terecht op de site of even contact opnemen met de professionals van epdmxl.