Diverse internationale en nationale jobs in de food industrie

Zoek jouw gewenste baan in de agri en food industrie

Werk vinden is tegenwoordig vrij eenvoudig. Er is een overschot aan banen in bepaalde sectoren. Natuurlijk moet het werk jou wel liggen en moet je er affiniteit mee hebben voordat je een baan in de horeca, food, tuin, productie of landbouw zoekt. Je baan in de food sector vind je het makkelijkst bij een Food recruitment bureau. Ga je voor een bijzondere ervaring in het buitenland? Tegenwoordig is het aanbod internationale banen vrij ruim. Je kunt denken aan een baantje in een restaurant op het Griekse eiland Rhodos, Kreta of aan de Spaanse Costa’s in de horeca bijvoorbeeld.

Vacatures in de land en tuinbouw

Agrarische vacatures bevatten banen waarvoor groene vingers en affiniteit met de verbouwing van levensmiddelen centraal staan. Het mooie van deze sector is dat je een steen bijdraagt aan de voeding van de bevolking. Zowel op nationale als internationale schaal. Denk aan het kweken van gewassen waar groenten en fruit aan groeien. Het verbouwen van graanproducten en het verwerken van zuivelproducten. De boer zorgt dat er verse voedingsmiddelen op de markt komen die aan de beste kwaliteit voldoen. Tegenwoordig wordt in deze sectoren met de meest geavanceerde technologie gewerkt wat betreft landbouwmachines en productiemachines.

Internationale baan

Een vacature internationaal is weggelegd voor degenen die de wereld willen verkennen en aan de slag willen bij een internationaal bedrijf in de food en agrarische industrie. Veel vacatures kunnen worden ingezet door een Nederlands uitzendbureau waarbij uitzendkrachten naar eventuele vestigingen in het buitenland worden uitgezonden. Denk bijvoorbeeld aan een baan als kwaliteitsmedewerkers waar je eten gaat beoordelen volgens de standaard van voedselveiligheid. Ook zijn er talloze andere mogelijkheden om zowel binnen de EU als daarbuiten aan het werk te gaan in de food sector. Denk aan het bedienen van landbouwvoertuigen in de VS of het verbouwen van rijst in Indonesië.