Drukker Apeldoorn weet goed wat ik wil!

Drukkerij

DrukkerijIedere ondernemer wilt het beste voor zijn of haar bedrijf. Door gebruik te maken van diverse folders of magazines kan je er op een strategische manier zorg voor dragen om zo meer klandizie te krijgen. Dankzij drukker Apeldoorn is het voor ons mogelijk gemaakt om bij hun folders te laten maken die verspreid wordt in de buurt om meer bekendheid te krijgen. In de eerste instantie ging ik er niet vanuit dat het mogelijk was, echter hebben hun het tegendeel bewezen. Na enkele gesprekken heb ik het een en ander aangeleverd om te kijken of dat hun dit kunnen realiseren voor het bedrijf. Het eerste gesprek was bedoeld ter kennismaking, het tweede gesprek was het ontwerp te bespreken en nu bij het derde gesprek is het tijd om aan het werk te gaan.

Drukkerij

Positieve inbreng mogelijk!

Bij het derde gesprek is mij wel duidelijk geworden dat drukker Apeldoorn erg veel kan realiseren in het maken van folders of een magazine. Ik heb enkele punten aangekaart wat ik echt wilde hebben op een folder, hun hebben daar een eigen twist aan gegeven om het beter tot zijn recht te krijgen. Ik ben daar erg tevreden mee aangezien hun goed weten hoe dat een folder er het beste uit kan zien! Nu is het afwachten tot het bij mij bezorgd wordt, ik kan in ieder geval niet wachten!Drukkerij