Een goede tolk Duits

Heb je veel klanten in Duitsland, maar spreek je geen Duits of niet goed genoeg om een soepel gesprek te hebben? Dan kunnen de mensen van SIGV je helpen. Ze hebben een professionele tolk Duits klaarstaan voor je om gebruik van te maken. Een tolk geeft je zekerheid dat je alles goed hebt verstaan en dit zorgt voor minder misverstanden die weer voor vertraging zorgen. Aan het einde van de dag is een tolk heel fijn om zekerheid te hebben dat je alles goed hebt gehoord. 

Een goede opgeleide tolk

De tolken die je kan nemen bij SIGV zijn allemaal goed opgeleid en houden van het vak dat ze doen. Ze hebben allemaal veel kennis van allerlei talen en hebben examens gedaan om te zorgen dat ze het taalniveau hebben dat er nodig is om alles te snappen wat er gezegd wordt. Verder zijn de tolken niet gelimiteerd tot 1 taal. Ze kunnen meerdere talen volledig goed vertalen voor je. Ze hebben al vele klussen gedaan en daardoor hebben ze veel ervaring opgebouwd. Zo hebben ze meer kennis gemaakt met dialecten in een bepaalde taal wat het werk alleen maar eenvoudiger maakt.

Wat is SIGV

SIGV is een bedrijf die in 2013 is opgericht door een team met veel kennis van taal. Ze hebben een passie voor het leren van verschillende talen. Ze zagen dat een tolk vrij duur is en dat vonden ze onzin. Ze zijn daarom zelf begonnen met het leveren van een vertalingsdienst.