Ergonomische werkstoelen zijn een plezier voor je rug

weblogoWie werkzaam is op een stoel herkend het vast wel dat de pijn in de rug nogal vervelend kan zijn. Zodra je pijn in je rug voelt ga je anders zitten waar je uiteindelijk andere klachten mee krijgt. Ikzelf heb voor enkele weken geleden ervoor gezorgd dat er ergonomische werkstoelen zouden komen zodat het personeel geen last meer kan krijgen van de rug. Ik zit er niet op te wachten dat het personeel zich ziek meldt vanwege een slechte rug. Doordat ik dit wil voorkomen was het een stuk verstandiger om goed te kijken naar stevige werkstoelen die gebruikt kunnen worden.

milano

Online bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Bij mijn bezoekje aan het internet ben ik terecht gekomen op de website van ErgoQuip. Daar een ruim assortiment aan ergonomische werkstoelen gevonden waaruit ik zeer zeker een keuze kon maken. De kosten voor de stoelen bij hun liggen een stuk lager als dat ik elders gezien heb. Hoefde gelukkig niet te twisten over de kosten en heb gelijk besteld. Het bestellen van werkstoelen via hun website verloopt ideaal. Ik heb alle gegevens ingevuld en mijn bestelling werd netjes op de locatie bezorgd wat ik opgegeven heb. Zo hoefde ik er niet de deur voor uit te gaan!lyra01