Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen

Fabius OpleidingenBen jij al bekend met Fabius Opleidingen? Dit is een opleidingsinstituut met meer dan 50 leslocaties door geheel Nederland. Fabius biedt talloze kantoor- en boekhoud opleidingen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Met een diploma van Fabius kies je voor een waardevol diploma op de arbeidsmarkt. Wil jij ook een sterke positie op de arbeidsmarkt? Of wil je je misschien laten omscholen? Kijk dan zeker eens op de website van Fabius en ontdek de mogelijkheden.

Je leert alle belangrijke vaardigheden

Zelf ben ik onlangs begonnen aan de opleiding Receptioniste/Telefoniste. Dit was voor mij best een stap. Ik werk namelijk al jaren als winkelmedewerker maar merk toch dat het fysiek behoorlijk pittig is naarmate ik zelf ook ouder word. Toch wilde ik graag met mensen blijven werken en ging ik online eens op zoek naar opleidingsmogelijkheden. Al snel kwam ik terecht op de website van Fabius Opleidingen en zag ik dat ze erg goed aangeschreven stonden. De opleiding Receptioniste/Telefoniste sprak mij direct aan. Ik heb dit uiteraard ook overlegd met mijn familie en zij vonden dit beroep erg goed bij mij passen.

Tijdens de opleiding leer je niet alleen receptiewerk. Er komen nog veel meer aspecten bij kijken zodat je helemaal klaar wordt gestoomd om een veelzijdige baan aan te kunnen. Denk bijvoorbeeld aan MS Office, Klantgericht werken, Gesprekstechnieken en nog veel meer.

Fabius OpleidingenFabius Opleidingen biedt altijd een geschikte opleiding

Natuurlijk kun je bij Fabius nog veel meer opleidingen volgen. Denk bijvoorbeeld aan Projectmanager, Boekhouden, Accountmanager, Calculatie, Secretaresse en meer. Voor de meeste opleidingen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Ook zijn de lesuren heel flexibel en bepaal je zelf wanneer je je lessen volgt. Ik vind Fabius Opleidingen in vergelijking met andere aanbieders ook helemaal niet duur. Kijk eens op de website voor meer informatie of neem contact op!