Frietkraam voor je werknemers huren

logosnackmobiel

snackmobiel-vrachtwagen Leuk voor een bedrijfseest zo’n Frietkraam huren. Om het half jaar organiseer ik een leuk bedrijfsfeest. De reden hiervan is ervoor zorgen dat de werknemers onderling een betere band krijgen en gewoon het team te motiveren. Op deze bedrijfsfeesten kunnen de werknemers ook hun gezin meenemen, zo leren de gezinnen elkaar ook kennen. Afgelopen maand had ik dan ook weer een bedrijfsfeest georganiseerd maar nu wel vanwege een jubileum. Afgelopen maand bestond mijn onderneming namelijk vijf jaar en dit wilde ik uitgebreid gaan vieren. Zodoende ging ik opzoek naar een goede catering, muziek, locatie en decoratie artikelen. Vrijwel alles was geregeld ik had een leuke dj ingehuurd voor de hele avond en ook had ik al een geschikte locatie gevonden.

De cateringlogosnackmobiel

Nu moest alleen de catering nog geregeld worden. Een lekker drankje en hapje is natuurlijk van groot belang. Via het internet kwam ik dan ook terecht bij een website waar je een Frietkraam op kon huren. Een kraam in huren vond ik dan ook zeer interessant. Zo kun iedereen een lekkere snack’s pakken. Vandaar dat ik uiteindelijk dan ook heb besloten om er een in te huren via de website snackmobiel.nl!

 

Heel erg tevreden

Achter af is het echt een top idee gebleken. Simpelweg omdat vrijwel alle genodigden naar mij toe kwamen en mij vertelden dat de kraam een succes was. De hele avond werden er lekkere verse snack geleverd. Iedereen vond het dan ook geweldig. Wil jij een feest organiseren met heerlijke snacks? Huur dan ook een kraam voor friet in!