Heeft u al een laadpaal op het werk

Heeft u al een laadpaal op het werk

Power supply for electric car charging. Electric car charging station. EV Car battery charger at charge station electro mobilit. Environment friendly Car. Panoramic banner

Waarom een laadpaal op het werk verstandig is

Steeds meer bedrijven stappen over op elektrisch rijden. Misschien uw bedrijf ook al wel. Ook als u die overstap nog niet heeft gemaakt, zult u vast al wel gemerkt hebben dat uw klanten of werknemers steeds vaker met een elektrische auto komen. Om hen extra service te kunnen bieden, is het verstandig om te zorgen voor een laadpaal op het werk. Zij kunnen hun elektrische auto’s dan bij u opladen. Dat biedt uitkomst! Om meer redenen zelfs. In dit blog vertellen wij u graag waarom een laadpaal op het werk een slimme investering is.

Zo onderscheidt u zich van de concurrent

Een laadpaal op het werk kan net dat laatste zetje in de rug zijn om uzelf van uw concurrenten te kunnen onderscheiden. Het is namelijk een service naar uw personeel, uw klanten, maar ook naar andere bezoekers. Mocht iemand zijn of haar elektrische auto dringend moeten opladen, dan kan het zijn dat diegene bij uw bedrijf terechtkomt. Omdat het even duurt voordat de auto opgeladen is, is de kans groot dat de bestuurder uw bedrijf komt bezoeken. En dat levert u natuurlijk alleen maar meer op!

Controle over de laadkosten

Natuurlijk is het leuk wanneer u veel bezoekers trekt doordat zij gebruik maken van uw laadpaal op het werk, maar u wilt niet opdraaien voor de kosten van een ander. Daar hoeft u zich gelukkig geen zorgen over te maken, het maakt namelijk niet uit wie de laadpaal gebruikt, er is altijd een laadpas nodig. De eigenaar van de laadpas betaalt dus voor het opladen van zijn of haar auto.

Subsidie?

Ja, een laadpaal op het werk is een flinke investering. Maar dan wel een investering die zich terugverdient. Daarnaast is het ook mogelijk om er subsidies voor te krijgen. Hoe dit precies zit, daarover kunt u zich het beste laten informeren bij uw gemeente. Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van een duurzaamheidskenmerk? Lees dan dit blog.