Iphone hoesjes bedrukken doe je hier!

promoboer-logo

Wij zijn als bedrijf flink gegroeid en willen dit samen met onze klanten vieren. Afgelopen kwartaal hebben we ook grote winst geboekt, en daarom willen we Iphone hoesjes bedrukken voor onze klanten. Deze doen we dan op de post. Wel moet op het hoesje ons bedrijfslogo staan. Mijn baas gaf mij de opdracht om dit voor elkaar te krijgen. Hiervoor heb ik besloten om op internet naar verschillende aanbieders van dit product te zoeken.

Internet

Op internet kwam ik veel bedrijven tegen die ons konden helpen met ons product. We wilden alleen onze producten door de beste laten maken, omdat wij het beste product willen voor onze klanten. Er waren uiteindelijk te veel bedrijven die dezelfde dienst aanbieden. Daarom had ik besloten om deze bedrijven allemaal op een rijtje naast elkaar te zetten. Zo kun je zien welke bedrijven boven de rest uitsteken. JMpromotions stak ver boven de rest uit. Ze hebben een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander het beste product te leveren. We waren er bijna zeker van: hier wilden wij ons product laten maken. Toch wilde ik ook in mijn omgeving vragen naar de verschillende bedrijven.

Netwerk

Uit mijn netwerk kwamen veel bedrijven naar voren, waar wederom JMpromotions als beste naar voren kwam. Zij zijn dus veruit de beste. Dit plan heb ik dan ook voorgelegd bij mijn baas. De baas was zeer enthousiast en vertelde mij dat ik contact op moest nemen met het bedrijf.

Contact

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van het bedrijf opgenomen. De medewerkers wisten duidelijk waar ze het over hadden, en konden mij direct helpen met mijn vraag. Geweldig bedrijf! Hier gaan wij zeker onze Iphone hoesjes bedrukken. Overigens raden we ze ook zeker aan bij vrienden en familie.