Leads genereren dankzij Webstijl

Het hebben van een website vergt veel tijd en onderhoud. Denk hierbij aan het feit dat je een maandelijkse opdracht moet uitvoeren wil jij jouw website laten scoren in Google. Toch is het zo dat hier vrij weinig bedrijven op zitten te wachten, die besteden dit dan ook maar al te graag uit aan specialisten op dit gebied.

Zo raad ik je van harte aan om eens op de website van Webstijl te kijken. Hier is het namelijk mogelijk om door een team van enthousiaste medewerkers jouw website beter te laten scoren in Google. Hoe dat ze het doen? Maak een afspraak en drinken samen lekker een kop koffie, dan pas weet je hoe dat hier een website scoren kan!

circelschema2

Eigen website

Ook ik heb namelijk een eigen website. Iets waar ik wat dat betreft best trots op ben aangezien ik dit geheel zelf heb gemaakt. Helaas is het wel zo dat ik tot op heden vrij weinig bezoekers heb die mijn website bezoeken, te weinig eigenlijk. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een oplossing hiervoor, je wilt immers ervoor zorgen dat de klanten ook je website bekijken toch?

Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Webstijl. Hier werd het een en ander al duidelijk voor mij waardoor ik bij hun een afspraak heb gemaakt. Hun duidelijke uitleg ( en heerlijke koffie) heeft mij doen beseffen dat hier wordt gewerkt aan het beter laten scoren in Google.