Loopring coin kopen

loopring coin kopen

De loopring coin heeft een rollercoaster doorgemaakt. De loopring coin is een token dat gebruikt maakt van de Ethereum blockchain en in feite een soort crypto ruilbeurs vormt, loopring.io. Loopring heeft een actieve en enthousiaste community gebruikers met een eigen Reddit pagina. De coin leidt een wisselvallig bestaan, maar de verschillen in niveau kunnen gebruikt worden om koerswinsten te pakken. Ook kan de munt gebruikt worden om te stacken.

Wat is de loopring coin precies?

Loopring is uitgevonden door de Chinese software engineer Daniel Wang, die daarvoor onder meer voor Google werkte. Nadat de Chinese overheid crypto’s aan banden legde, moest Wang 80% van zijn inleg bij de IPO (namelijk die uit China) terugstorten aan de Chinese investeerders. Met de 20% kapitaal van buiten China die over bleef, ging hij verder. Loopring is software die draait op Ethereum en die tot doel heeft een wereldwijd netwerk van gebruikers naar een platform te lokken dat de creatie van nieuwe soorten cryptohandel en activahandel mogelijk maakt.

Als een van een aantal opkomende gedecentraliseerde financiële (DeFi) -protocollen, gebruikt Loopring meerdere cryptocurrencies, waaronder zijn eigen LRC crypto token, om dit platform mee te onderhouden.

loopring coin kopen

Wat is het voordeel van de Loopring coin?

Het meest opvallende is dat Loopring beweert dat zijn platform ervoor zorgt dat uitwisselingen die erop zijn gebouwd, de lage snelheden en hoge kosten die gepaard gaan met DEX wisselbeurzen gebaseerd op Ethereum kunnen omzeilen door het gebruik van een nieuwer type cryptografie genaamd zero-knowledge rollups of zkRollups. Zolang handel op de Ethereum blockchain duur blijft, blijft de Loopring crypto aantrekkelijk.

Hoe kom je aan de Loopring coin?

De Loopring coin token, de LRC, is op de betere gespecialiseerde crypto exchanges gewoon verkrijgbaar. Denk dan aan het Chinese Binance en het Nederlandse Bitvavo. Om een positie op te bouwen in LRC, moet je eerst een saldo opbouwen in Bitcoin of Ethereum. Dat kan door deze op een van deze beurzen aan te kopen. Deze kan je vervolgens omwisselen in de LRC crypto, de token van Loopring. Wil je meer weten? Meer informatie vind je  in dit artikel over de Loopring coin kopen.  Meer algemene informatie over crypto, zaken doen, financiële zaken, beleggen, leningen en bankzaken, kortom alles wat met geld en financiën te maken heeft vind je bij Bankr.