Met een beetje hulp heb ik nu een cloud opgezet met Cisco Meraki

Meraki

De kans is groot dat u al eens van Cisco gehoord heeft! Kent u echter Meraki al? Dit is een onderdeel van Cisco, welke zich specifiek richt op de productie van cloudoplossingen voor bedrijven. Degelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid staan hierbij voorop, om de kans op bijvoorbeeld de diefstal van persoonlijke data tegen te gaan. Iets wat steeds belangrijker wordt, nu de dreiging van digitale aanvallen op bedrijven toeneemt en de AVG van kracht is. De AVG dwingt bedrijven om hun persoonlijke data zo goed mogelijk te beschermen om datalekken tegen te gaan. Een lek in de beveiliging van uw netwerk of systemen kan u op een hoge boete van de Autoriteit Persoonsgegevens komen te staan. Iets wat u logischerwijs maar al te graag voorkomt!

Netwerken

Meraki biedt iedere organisatie een passende oplossing

Met Meraki is het mogelijk om een cloudoplossing aan te laten sluiten bij de omvang en wensen van uw organisatie. Om de netwerkinfrastructuur zo zinvol mogelijk in te kunnen vullen, is het raadzaam om uw wensen vooraf op papier te zetten. Zo kunt u in een keer voor een passende oplossing zorgen, die niet tussentijds hoeft te worden aangepast. Het gebruik van een cloudoplossing maakt het mogelijk om overal op de werkvloer toegang te krijgen tot bepaalde data. Vaak bieden deze cloudoplossingen beheerders mogelijkheden om rechten aan accounts toe te voegen. Zo heeft niet ieder account toegang tot alle lagen van het opgezette netwerk.

Beveiliging

The Networkers bieden hulp bij het opzetten van netwerken

Wanneer u geen netwerkbeheerder in dienst heeft, kan het lastig zijn om zelf voor een goed beveiligde cloudoplossing voor uw medewerkers te zorgen. Om de kans op beveiligingslekken zo klein mogelijk te maken, is het verstandig om hier een organisatie voor in te schakelen. The Networkers is een organisatie die u de gewenste hulp kan bieden! De organisatie is niet alleen gespecialiseerd in het opzetten van netwerken, maar kan ook helpen bij het onderhouden hiervan.