Nieuwe LED TL buis gekocht

philips-tl-d-super-80-(master)_tld8-20Gister had ik een LED TL buis besteld. Zoals gewoonlijk bestel ik die bij lampdirect. De laatste keer dat ik er een kocht bij jullie kreeg ik een fantastische levering en ook wat betreft de prijs was het erg voordelig. Andere bedrijven kunnen totaal niet concurreren met lampdirect en dat verdiend in mijn ogen een groot compliment. De vorige die ik had gekocht doet het nog steeds, maar een andere heeft het begeven. Ik moest daarom snel opzoek naar een nieuwe anders heb ik geen licht boven de bar. Aan de ene kant was ik wel blij dat hij kapot ging, want hij gaf teveel licht. De verlichting die ik van jullie kocht heeft dat niet. Ik had om advies gevraagd en met de ervaring van jullie kreeg ik precies het juiste advies.

Ook deze keer weer een uitstekende service. philips-ledtube-t8-ga110_philedtubega110-20

De alle eerste keer dat ik bij jullie bestelde had ik de verlichting al binnen twee dagen binnen. Dit keer al binnen een dag en dat verdiend in mijn ogen een groot compliment.  Als je daar ook nog eens professionele hulp bij krijgt en voordelige prijzen is dat precies wat iedere klant wilt. Ik ben jullie weer zeer dankbaar en voor de lezers is het zeker een aanrader om je verlichting bij dit bedrijf te kopen en niet bij anderen.

philips-tl5-high-efficiency_tl5he8-20