Oppervlakteruwheid bewerking besteed je uit aan RVS Finish

logoWelkom allemaal. Zoals mijn trouwe lezers inmiddels weten ben ik dit blog begonnen om jullie, de beginnende ondernemers inzicht te geven in hoe het is om te ondernemen Ik behandel veel verschillende onderwerp. Zij zijn misschien dan wel niet voor iedereen van toepassing, maar wel altijd leerzaam. Zo hopelijk vandaag ook weer. Dit blog is voornamelijk interessant voor bedrijven die werkzaam zijn in de  voedingsmiddelenindustrie, medische industrie en de machinebouw. Ik heb misschien zelfs al wel een toekomstige partner voor jullie gevonden. Het bedrijf heet RVS Finish en is gespecialiseerd in metaalbewerking en oppervlakteruwheid. Misschien weten jullie niet wat oppervlakteruwheid inhoudt, hier zal ik zo nog op terugkomen. Als je naar de website rvs-finish.nl gaat dan kom je erachter dat zij nog veel meer aanbieden, namelijk alle bewerkingen op het gebied van RVS: polijsten, trommelen, korrelslijpen en borstelen.

Wat houdt oppervlakte ruwheid in?

label_fine-finish_largeEen oppervlakteruwheid kan op meerdere manieren behandeld worden. Zo kun je RVS producten bestrijden met polijsten, stralen, trommelen, korrelslijpen, borstelen, beitsen, er zijn veel verschillende mogelijkheden. De specialisten van RVS Finish staan altijd klaar om de mogelijkheden met jou te bespreken, althans zo wordt het op de website vermeld. Door de jarenlange ervaring kunnen zij vrijwel elke klus aan. Vooral door het ultra technische machinepark dat zij hebben. De kwaliteit is altijd terug te zien, of dit nu voor halffabricaat, samengesteld product of eindproduct geldt.

label_slijpen_largeEén van hun specialistes is het slijpen op elke gewenste ruwheid. Dit door het juist inzetten van professionele meetapparatuur, zo wordt er altijd een constante kwaliteit gewaarborgd. Ik heb jullie vandaag weer een hoop informatie gegeven. Het zal vast niet voor elke lezers van toepassing zijn, maar heb je desondanks nog vragen? Dan beantwoord ik deze graag.