Registratieadres voor KVK-doeleinden

Wanneer u in Nederland een bedrijf start, moet u de KVK een registratieadres of inschrijfadres geven. Startende ondernemers besluiten vaak hun huisadres te gebruiken als registratieadres voor de KVK. Dit is echter niet erg gunstig. Niet alleen kunnen mensen op die manier je huisadres traceren, maar ze zouden je ook post kunnen sturen die helemaal niets met je bedrijf te maken heeft. Easystart Office biedt u een geweldige oplossing voor dit probleem. U kunt eenvoudig een zakelijk inschrijfadres krijgen voor KVK doeleinden, terwijl u ook een kantoor krijgt waar u gebruik van kunt maken. Op deze manier kunt u zakelijk en privé niet door elkaar halen en is uw woonadres onbekend. In dit artikel belichten we de manier waarop je een registratieadres voor KVK-doeleinden kunt aanvragen en met welke zaken je daarbij rekening moet houden. Leest u vooral even mee!

Aanvragen van een registratieadres voor de KVK

Via Easystart Office kunt u een registratieadres aanvragen voor KVK doeleinden. Vaak is dit zelfs al binnen 24 uur geregeld! U kunt kiezen uit een registratieadres in Rotterdam of in Amsterdam, afhankelijk van uw voorkeur. Het contract van het KVK registratieadres sluit aan bij de eisen van de KVK, zodat u er gemakkelijk en effectief gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u dit registratieadres overal gebruiken waar u uw bedrijf gaat inschrijven. U hoeft uw bedrijf dus niet in te schrijven op de KVK-locatie in Amsterdam om gebruik te kunnen maken van het inschrijfadres. U kunt het overal doen! Super eenvoudig.

Waar je rekening mee moet houden bij het aanmelden van je inschrijfadres

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden als u uw inschrijfadres in het handelsregister zet. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

– Uw inschrijfadres wordt publiekelijk zichtbaar

– U kunt spam- of reclamemails ontvangen op uw inschrijvingsadres

– Wilt u privé en zakelijk gescheiden houden?

– Wilt u een representatieve ruimte hebben om met mensen te vergaderen?

Ten eerste en ten tweede is het super belangrijk om rekening te houden met het feit dat uw registratieadres publiekelijk beschikbaar en zichtbaar zal worden gemaakt. Dit kan online worden opgezocht of via de KVK worden opgevraagd. Een registratieadres voor de KVK is nodig om een manier te hebben om contact met je op te nemen, als ze informatie nodig hebben of je post willen sturen. Sommige mensen gebruiken deze informatie, die zichtbaar is in het handelsregister, echter ook om u post te sturen waarvoor u zich niet hebt ingeschreven, gewoon om bekendheid te geven aan hun producten of bedrijf.

Ten derde kan het zijn dat u door het gebruik van een privé-registratieadres moeite hebt om uw werk en uw privé-leven van elkaar te scheiden. Dit is gemakkelijk op te lossen door een zakelijk registratieadres voor de KVK te gebruiken.

Tenslotte heeft u door gebruik te maken van een KVK registratieadres, zoals gehuurd door Easystart Office, meteen ook een ruimte om klanten te ontvangen of met mensen te vergaderen. U kunt gebruik maken van hun kantoorruimtes en heeft dus een representatieve ruimte om met mensen te chatten.

Tot slot

Dus nu is het tijd om uw registratieadres te regelen voor KVK doeleinden! U kunt het uwe binnen 24 uur hebben als u naar https://easystartoffice.com/ gaat.