Tafels en stoelen horeca bij Super Seat

Ze hebben bij Super Seat een hele grote collectie aan tafels en stoelen waaronder tafels en stoelen horeca. Deze tafels en stoelen zijn van hoge kwaliteit en zijn super voordelig. Verder hebben ze natuurlijk ook nog stoelen voor in huis en voor op kantoor bijvoorbeeld. De meeste stoelen hebben een vintage uitstraling, maar hebben de prijs niet hiervan. Daarnaast hebben ze veel soorten andere artikelen dan tafels en stoelen. Ze hebben namelijk ook barren, barkrukken lounge producten en nog veel meer. Al deze producten kan je bekijken op de website van Super Seat.

Opkopen en inruil

tafels en stoelen horeca

Naast het verkopen van tafels en stoelen horeca kopen ze ze ook op. Dit doen ze om ze een 2de leven te geven en andere mensen te laten genieten van dit stukje vakwerk. Ze geven contant geld aan je als je jouw stoelen komen brengen. Ze hebben ook een service die zorgt dat ze alles in 1 keer kunnen komen ophalen. Ze kunnen al je stoelen en tafels in 1x ophalen en je hier 1x meteen al het geld voor geven. Zo kan je heel eenvoudig met het houtwerk wat al jaren op je zolder staat een extra zakcentje krijgen.

Contact opnemen met de mensen van Super Seat

Als je vragen of opmerkingen hebt over het bedrijf of over de diensten kan je altijd terecht bij de klantenservice van Super Seat. Ze kunnen je alles uitleggen over het bedrijf en hoe alles in elkaar zit.