Tip: J&S schoonmaakbedrijf Eindhoven

Weleens gehoord van J&S schoonmaakbedrijf Eindhoven? Via een goede kennis ben ik bij het bedrijf terecht gekomen. Het is een professioneel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Dat is niet niks. J&S schoonmaakbedrijf Eindhoven is al jaren een begrip en dat is te zien aan haar recensies.

Op het internet wordt zeer positief geschreven. Zo staat er dat zij scherpe prijzen hanteren, beschikken over een uitgebreide dienstverlening en werken met duurzame schoonmaakproducten. Daar is ieder bedrijf naar op zoek!

Diensten (J&S schoonmaakbedrijf Eindhoven)

Inmiddels maakt het bedrijf al vijf maanden bij ons op het kantoor schoon. De eigenaar checkt met regelmaat of zijn werknemers wel goed schoonmaken. Zo probeert hij de kwaliteit hoog te houden. Wat betreft de diensten zijn zij erg uitgebreid. Zo doen zij aan: gevelreiniging, tapijtreiniging, kantooronderhoud, kantine schoonmaak, schilderwerken en nog veel meer. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij doen het. Het is natuurlijk wel van belang dat de diensten goed zijn, maar daar ben je bij J&S schoonmaakbedrijf Eindhoven van verzekerd. Zij weten namelijk precies wat er nodig is om alles bij jou netjes achter te laten. Dit wordt samen met jou besproken en vervolgens wordt daar een schoonmaakplan van gemaakt.

Informatie

Het bedrijf is altijd bereikbaar. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord. Dit kan zijn voor vragen, opmerkingen etc. Ook als je klant bent probeert J&S schoonmaakbedrijf Eindhoven altijd met je mee te denken. Dit bewijst nogmaals de professionaliteit van het bedrijf.