Vergelijk en vind de beste antivirussoftware voor Windows

antivirus

Als je een nieuwe laptop of computer hebt zonder virusscanner, dan moet je deze zeker nog aanschaffen. Een antivirus aanschaffen is immers een cruciale stap. Wanneer je op het internet surft komen er namelijk nogal wat dreigingen op je af. Zo kun je vallen voor phishing of per ongeluk een virus binnenhalen. De beste antivirussoftware hebben is dus van groot belang, maar hoe weet je zeker dat je er een koopt die virussen actief tegengaat?

antivirus

De beste antivirussoftware

Je wil vanzelfsprekend zeker weten dat de antivirussoftware die je kiest van goede kwaliteit is. De website topreviews.nl helpt je hierbij. Je vindt hier een overzicht van de tien best geteste software en diens details. Zo kun je controleren welke software het beste antivirus is in je situatie. Dat verschilt per persoon. Als je bijvoorbeeld veel gamet, dan is een gamer mode handig. Op de website zie je overzichtelijk welke software dit (en veel andere functies) wel bevatten en welke niet. Zo koop je gegarandeerd het beste antivirus.

Betaalde of gratis virusscanner

Misschien twijfel je of je al een antivirus gaat kopen, aangezien er ook een gratis optie is. Volgens Topreviews heeft een betaalde virusscanner duidelijk meer voordelen ten opzichte van de kosteloze variant. Zo biedt deze allereerst meer beveiliging tegen virussen en de andere dreigingen. Daarnaast levert een betaalde software ook support, terwijl dit weinig tot niet voorkomt bij gratis antivirussoftware. Tenslotte zijn de gratis varianten simpelweg vaak minder goed en kunnen ze niet alle virussen tegenhouden. Daarom kun je beter eenmalig een laag bedrag investeren in een goede, betaalde virusscanner.

Vergelijken antivirus

Om de beste virusscanner te vinden, kun je op topreviews.nl vergelijken. Dat kan op veel manieren. Bovenaan het overzicht zie je welke antivirus het best uit de test komt en welke daarop volgen. Een top 10 inclusief links naar de aanbieders van deze pakketten. Vervolgens kun je kijken naar de prijs per antivirus. Hier worden ook eventuele tijdelijke kortingscodes benoemd en er wordt aangegeven welke virusscanner de beste prijskwaliteit verhouding heeft. Ook lees je hoeveel computers er per licentie beveiligd kunnen worden, iets waar je ook rekening mee moet houden wanneer je naar de prijs kijkt. Tenslotte wordt er een beveiligingsscore gegeven aan elk antivirus. Hierna volgen de functies en welke software deze wel en/of niet bevatten. Tenslotte kun je meer informatie vinden over de klantenservice, certificaten en welke besturingssystemen ondersteund worden.

Uitgebreide uitleg

Onder het overzicht van de antivirussoftware kun je jezelf informeren over antivirus scanners, de vergelijking en verschillende internetdreigingen. Deze informatie legt je uit waarnaar gekeken is bij het vergelijken van de virusscanners en waarom dit van belang is. Daarnaast wordt er nog eens uitgebreid uitgelegd waarom je beter voor een betaalde dan voor een gratis virusscanner kunt kiezen. Kortom: alles wat je moet weten over het beste antivirus, vind je op deze website.