Waar moeten echte Nederlandse Facebook likes aan voldoen?

check-7Wil je echte Nederlandse Facebook likes? Dan is het verstandig dat je dit artikel leest. Nederlandse Facebook likes zijn likes met de volgende kenmerken:

  • 100% Nederlands
  • Afkomstig van echte Nederlandse Facebook gebruikers
  • Volwassen Facebook gebruiker
  • Een mix van vrouwen en mannen

Zo is het bij de aanbieder Like4you bijvoorbeeld niet te zien dat deze likes gekocht zijn en worden zeer natuurlijk toegevoegd. De kans dat deze likes verwijderd worden is zeer minimum.

Waarom zou je Nederlandse Facebook likes kopen?

Wellicht herken je de situatie wel. Je hebt een Facebook-pagina opgezet. Je hebt alle familieleden, vrienden en kennis opgetrommeld om de pagina te liken, maar ondanks dit heb je nog niet zoveel vind-ik-leuks. Met een paar honderd likes zul je een stuk betrouwbaarder overkomen bij potentiële klanten, maar je wilt geen duizenden euro’s uitgeven aan een Facebook advertentie campagne.

Helaas drukken mensen niet zo snel op de like knop wanneer een pagina niet betrouwbaar overkomt. Zo zijn de meeste mensen bang dat ze teveel reclame op hun tijdlijn krijgen. Een pagina die al een paar honderd of zelfs 1000 likes heeft, zal sneller geliked worden dan een pagina die dat niet heeft.

Een pagina komt met Nederlandse likes niet alleen betrouwbaarder over met de likes van Like4you, maar je hebt ook een voordeel. Omdat de pagina reeds betrouwbaar over komt en je wilt een campagne starten, dan zullen mensen sneller op de vind-ik-leuk knop klikken en daardoor heb je een hogere CTR. Facebook beloond je dan met een lagere CPM of CPC prijs.

Hoe weet ik waar ik deze likes moet kopen

Er zijn ontzettend veel aanbieders van Nederlandse likes, maar je kunt ze met een gerust hart bij Like4you bestellen. Bij Like4you bestel je namelijk kwaliteit NL likes en het manier van leveren is zeer natuurlijk. Zo gebruiken ze uitsluitend echte Nederlandse profielen en wordt er geen gebruik gemaakt van systemen of andere illegale methodes.

Ze doen er namelijk alles aan om je van de beste service te kunnen voorzien. Sommige leveranciers beloven je dat ze 500 Nederlandse likes gaan leveren, maar in werkelijkheid hebben ze maanden nodig om het beloofde aantal te leveren en vaak zijn het zeer slechte likes.

Bij Like4you ben je altijd verzekerd van echte Nederlandse likes die van echte Nederlandse profielen afkomen. Ze staan voor betrouwbaarheid en goede kwaliteit. Dus waar wacht je nog op? Bekijk snel het aanbod van echte Nederlandse Facebook likes in de webwinkel van Like4you.