Zelf gebruik ik de t0711 van het merk Epson

logoGoedemorgen allemaal, voor de mensen die mij nog niet kennen ik heet Max Evers. Ik heb dit blog enig tijd geleden gecreëerd om jullie inzicht te geven van hoe het is om een ondernemer te zijn. Door mijn eigen ervaringen te delen en jullie tips te geven hoop ik dat jullie groeien in het ondernemers vak. Zo behandel ik veel verschillende onderwerpen, zo zit er altijd wel iets bij waar jij wat aan hebt. Zo heb ik vandaag het onderwerp inktpatronen gekozen. Wellicht dat sommige van jullie dit een apart onderwerp vinden. Het hebben van een printer vindt ik noodzakelijk binnen een bedrijf. Dit omdat je facturen of andere papierwerk moet uitprinten. Wanneer je het bij de verkeerde leverancier inkoopt kan dit je op jaarbasis veel geld kosten. Gelukkig heb ik een firma gevonden die echt heel goedkoop is. Deze firma heet Inktdruppel en heeft dezelfde naam als website. Ik weet dit omdat ik hier zelf al jaren mijn inkt koop. Het maakt niet uit of je enkele bestellingen of grootschalig inkoopt, bij inktdruppel.nl kun je altijd terecht. Ikzelf koop dus de t0711 inktcartridges van het merk Epson. Dit komt omdat ik dus een Epson printer heb en deze hier nou eenmaal bij horen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het huismerk van Inktdruppel te kopen, maar omdat ik op jaarbasis niet heel veel print is dat bij mij niet nodig.

epson-origineel-t0714-inktdruppel.nl

Print jij wel veel op jaarbasis?

epson-compatible-t0712-inktdruppel.nlWanneer jij wel veel print op jaarbasis dan moet je eens naar de combi deals kijken bij Inktdruppel. Hier kun je voor een lage prijs veel inkt inkopen. Overigens is de kwaliteit van het huismerk minsten even goed. Nog een voordeel van deze webshop is dat zij altijd binnen twee werkdagen leveren. Zo kom je nooit droog te staan. Benieuwd wat zij allemaal voor jou kunnen betekenen? Bezoek ze eens en wie weet koop jij vanaf nu ook de t0711 cartridge.