Glazenwasser Almere gezocht

Goede glazenwasser Almere gezocht om ons pand af te maken! Wij zijn wat dat betreft omringd met grote ramen, deze zien er na een bepaalde tijd niet bepaald meer charmant uit. Door hiervoor te gaan zoeken naar een glazenwasser hoopte ik het online te vinden. Ik zou het namelijk zo niet weten waar ik in de stad een glazenwasser vinden kan. Uiteindelijk ben ik dan ook terecht gekomen op de website van B&S Services. Hier is het namelijk mogelijk om de glazen schoon te laten maken, tevens ook andere mogelijkheden!

16331-an-african-american-woman-cleaning-a-window-pv-300x200

Nu dat dit bedrijf praktisch bij ons om de hoek zit heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken. Al vrij snel werd het duidelijk voor mij dat de kosten bij hun aan de lage kant is. Aangezien ik er niet op zit te wachten dat er slecht werk geleverd wordt hoopte ik het toch bij hun voor mekaar te krijgen. Zo zijn hun vorige week bij ons langs geweest om het pand te bekijken en een goede offerte op te maken. Deze offerte viel overigens erg mee waardoor ik ervoor heb gekozen dat hun de ramen bij ons mogen doen!