Houd zicht op ondernemen: investeer in Different Doors – bedrijfsdeuren

133Vandaag een bijdrage van mijn kant over mijn zicht op logistiek ondernemen. Belangrijk is het namelijk je bedrijfsprocessen op orde te hebben. Heb je dat niet, dan kun je veel geld mislopen. Een van de dingen die ik in het kader daarvan wil behandelen komt daarom ook vandaag aan bod, te weten Different Doors – bedrijfsdeuren

Aanbevelenswaardige deuren

1.1Lange tijd heb ik de faciliteiten van het pand waarin mijn eigen bedrijf gevestigd is namelijk niet goed op orde gehad – en was ik vrij onwetend van het feit dat dit mij gebeurde. Als je je overzicht verliest over processen, verlies je niet alleen tijd maar op den duur ook geld. Je snijdt jezelf er gewoon ongelooflijk mee in de vingers – en een van de krachten van een slimme ondernemer is jezelf juist niet in de weg te zitten. Neem daarom je eigen logistieke en facilitaire processen en producten nog eens onder de loep, zou ik je willen adviseren, en kijk eens of er mogelijk nog wat geoptimaliseerd kan worden. Wat ik wel weet is dat mijn logistieke processen met een factor 0,3 verbeterd zijn sinds ik Different Doors – bedrijfsdeuren heb laten installeren. De processen zijn er enorm mee versneld namelijk en efficiëntie is de ‘key’ in dit soort zaken. 

31Waarom ik Different Doors – bedrijfsdeuren van harte kan aanbevelen heeft meerdere redenen. Door de nieuwste en meest geavanceerde technologie die erop is toegepast merk ik echt dat de snelheid van de deuren onbetwist is. Dat maakt de logistieke processen overzichtelijker, en bovendien hebben we binnen geen energieverlies en ook dat scheelt weer in de kosten. Aangezien er hier dagelijks een paar honderd wagens in- en uitrijden is het van het grootste belang aandacht te besteden aan een goede en snelle werking van het materieel