Op zoek naar een coach in Zaandam

Wanneer je op zoek gaat naar een coach Zaandam, dan kom je bij Titia de Vries uit. Zij begeleid mensen naar een positieve verandering in hun werk en in hun leven. Een positieve verandering, want iedereen streeft naar levensgeluk. Ja en dat levensgeluk was de laatste tijd bij mij ver te zoeken. Het was zelfs zo erg geworden dat ik allerlei smoesjes aan het verzinnen was om maar niet naar mijn werk te hoeven gaan. Ook in mijn privé leven ging het even niet meer zoals vroeger en ook hier stapelden zich de problemen hoog op.  coach Zaandam

Weer licht aan het einde van de tunnel

Doordat ik de stap had gezet om voor mijn probleem een coach uit Zaandam in te schakelen gaat het een stuk beter met mij. Zowel in mijn privé leven als ook op het werk kan ik weer lachen. Door de geweldige inzet van Titia heb ik geleerd om dingen anders aan te pakken of te reageren in bepaalde situaties. Op deze manier werd het alleen maar makkelijker voor mij om de draad van mijn normale leven weer op te pakken. Tegenwoordig ga ik weer lachend door het leven en met heel veel plezier naar mijn werk.