Een security bedrijf van topklasse!

Tegenwoordig is het verstandig om goede beveiliging in uw winkel te hebben. Daarom is QP een security bedrijf die u bij de beveiliging van uw bedrijf  kan helpen. Elk bedrijf heeft een paar extra ogen nodig, vooral als het personeel niet aanwezig is. Er zijn altijd wel groepen mensen die niet van de spullen van andere mensen kunnen afblijven of niet hun eigen geld willen verdienen. Daarom bestaan er beveiliging systemen om deze mensen buiten de deur te houden.

Mijn bedrijf tot in de puntjes beveiligd

Door de komst van security bedrijf QP is mijn bedrijf nu super goed beveiligd. Er werden mij verschillende pakketten aangeboden waaruit ik kon kiezen en hierna werd er meteen een datum geprikt om het te laten plaatsen. Het meest geavanceerde systeem heb ik nu op de zaak en het bevalt mij prima. Als de leidinggevende de zaak opent, krijg ik een melding op mijn smartphone dat het alarm er is afgehaald en heeft elke werknemer die kan openen en sluiten een eigen code om het alarm uit en aan te zetten.

Niet meer bang

Sinds ik mijn geavanceerde beveiligingssysteem in heb laten bouwen, ben ik niet meer bang dat er een inbraak gepleegd word en heb ik alle benodigdheden voor een overval. Als er een overval gepleegd zou worden, heb ik onder de balie een knopje die ik kan overhalen zodat het rookgordijn aan gaat. Ook kan ik direct de politie inschakelen door middel van een knopje. Al met al ben ik super tevreden met mijn nieuwe alarmsysteem!